• Логистички услуги
  Логистички услуги

  Меѓународен поморски превоз, копнен транспорт, воздушен транспорт, брза испорака, резервација на чартер брод, едношалтерски услуги од врата до врата, очигледна предност во цената

 • Осигурување на кредити
  Осигурување на кредити

  Целосна поддршка на странскиот економски развој преку обезбедување на осигурување и други услуги за надворешна трговија и соработка со странски инвестиции

 • Финансиска служба
  Финансиска служба

  Платформата соработува со неколку банки за создавање финансиски услуги како што се супер акредитиви и форфаитинг за клиентите

 • Услуга за откривање
  Услуга за откривање

  За да се помогне во промовирањето на подобрувањето на квалитетот, безбедното производство и подобар пристап до прекуокеанските пазари на извозни] претпријатија, да се обезбеди фабричка инспекција, тестирање, инспекција итн.

 • Нашите услуги

  Одличниот надворешно-трговски елитен тим ви обезбедува „попрофесионална, побрза, поекономична и побезбедна“ сеопфатна услуга на едно место

  УСЛУГИ
  За Ли Маотонг
  За Ли Маотонг

  Шандонг Лимаотонг е платформа која обезбедува сеопфатни и мултифункционални услуги за надворешна трговија.Нејзини главни функции: Тргување со производи: Платформата обезбедува домашна и странска размена на производи, услуги за споделување на снабдувањето, обезбедување локални трговци и прекугранична е-трговија за да обезбеди богат избор на стоки;Меѓународна логистика: Платформата има комплетен меѓународен систем за дистрибуција на логистика, обезбедувајќи инстант логистичко барање и услуги за шпедиција за трговците;Финансиски услуги: Платформата може да им обезбеди на трговците низа финансиски решенија за прекугранични трансакции, вклучувајќи плаќање и порамнување, конверзија на девизниот курс, осигурување и други услуги...

  ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

  Наша цел е добро да придонесеме за вашата компанија

 • Леснотија на услугата
  Леснотија на услугата

  Целиот процес на услуга обезбедена од професионалци Одговорете на сите прашања.

 • Ценовни отстапки
  Ценовни отстапки

  Униформен - стандард за наплата, без никакви скриени надоместоци.Промоцијата со ограничено време ви овозможува да уживате во повеќе попусти.

 • Гаранција за брзина
  Гаранција за брзина

  24-часовна внимателна повратна информација од јазолот на процесот на услугата во секое време, за да можете да ги разберете најновите деловни трендови.

 • Личен кројач
  Личен кројач

  Обезбедете им на претпријатијата персонализирани кутии за услуги, за да можат претпријатијата да растат и брзо да склучуваат бизнис.

 • изберете-img
  изберете-img

  Стотици клиенти и веруваат на нашата компанија

  Услуги за еднократно царинење, девизи и поврат на данок
  Услуги за еднократно царинење, девизи и поврат на данок

  Обезбедете професионална царинска декларација, логистика, сертификат за потекло, апликација за инспекција, документарен документ за надворешна трговија, поморско осигурување, влез и царинење, царинска регистрација, презентација на акредитивот на агенцијата Правен консалтинг, меѓународна арбитража, Google Global Search Optimization, eBay, Amazon, странски платформа за тргување со големи податоци

  Трговија за набавки на пазарот, поврзување со домашни и странски ресурси, меѓународна сертификација Сертификација за тестирање на производи, владина сертификација за царинење, сертификација за ревизија на системот, документи за инспекција на стоки и царинење, финансиски услуги, финансиски и даночни услуги и одржување на интелектуална сопственост

  Шандонг Лимотонг соработуваше со многу банки за да им обезбеди на клиентите супер L/C, Forfaiting и други финансиски услуги;

  Гледај Повеќе
  Услуги за прекугранична трговија
  Услуги за прекугранична трговија

  Обуки и услуги за прекугранична е-трговија: редовно спроведувајте специјални активности за обука како што се платформа и трговија, за да можат претпријатијата да бидат во тек со најновите политики и информации за надворешната трговија;Користете повеќе отворени платформи за е-трговија дома и во странство за да обезбедите сеопфатни услуги во сите релевантни врски за продажба и испорака на истакнати производи на мали и средни производствени претпријатија.Отворете ја надворешната платформа за сеопфатна услуга и платформата за прекугранична е-трговија за да им обезбедите на клиентите сеопфатни услуги

  Складирање во странство: прекуокеанските магацини во многу земји го менуваат традиционалниот начин на надворешна трговија и промовираат трансформација на нови и стари двигатели на трговските модели на претпријатија

  Гледај Повеќе
  ГЛЕДАЈ ГИ НАШИТЕ НАЈНОВИ БЛОГИ

  Најнови Ново и Артикл

 • Извозот на нова кинеска енергија на користени автомобили: зелена деловна можност за одржлив развој
  19 јул

  Информации за платформата

  Кинескиот извоз на нова енергија на користени автомобили: гре...
 • 2023 Кина (Лиаоченг) беше успешно одржан првиот прекуграничен самит за еколошки иновации за е-трговија
  05 јул

  Информации за платформата

  2023 Кина (Лиаоченг) првата прекугранична е...
 • Практикувајќи го концептот на услуга „дигитален + инклузивен“, беше отворен првиот фестивал за дигитални финансиски услуги во Кина за кредитно осигурување
  16 јун

  Информации за платформата

  Вежбање на „дигитално + инклузивно“...
 • МОЖНОСТ ЗА ЕФИКАСНОСТ

  Алатки за услуги за надворешна трговија

  • Барање за девизниот курс

   Барање за девизниот курс

  • Организациски код

   Организациски код

  • Барање за кодот HS

   Барање за кодот HS

  • Прашање за даночна стапка

   Прашање за даночна стапка

  • Домашна експресна истрага

   Домашна експресна истрага

  • Следење на товар

   Следење на товар

  • Елементи на декларацијата

   Елементи на декларацијата

  • TAT барање

   TAT барање

  • Прашање за Fedex

   Прашање за Fedex

  • Прашање за девизниот курс на земјите

   Прашање за девизниот курс на земјите