• Shërbimet e Logjistikës
  Shërbimet e Logjistikës

  Transport ndërkombëtar detar, transport tokësor, transport ajror, dërgesë ekspres, prenotim anijesh çarter, shërbim me një ndalesë derë më derë, avantazh i dukshëm çmimi

 • Sigurimi i Kredive
  Sigurimi i Kredive

  Të mbështesë plotësisht zhvillimin ekonomik të huaj duke ofruar sigurime dhe shërbime të tjera për tregtinë e jashtme dhe bashkëpunimin për investimet e huaja

 • Shërbimi financiar
  Shërbimi financiar

  Platforma bashkëpunon me disa banka për të krijuar shërbime financiare si super letra krediti dhe forfaiting për klientët

 • Shërbimi i zbulimit
  Shërbimi i zbulimit

  Për të ndihmuar në promovimin e përmirësimit të cilësisë, prodhimit të sigurt dhe akses më të mirë në tregjet jashtë shtetit të ndërmarrjeve të eksportit, të sigurojë inspektimin e fabrikës, testimin, inspektimin, etj.

 • Shërbimet tona

  Ekipi i shkëlqyer elitar i tregtisë së jashtme ju ofron shërbim gjithëpërfshirës "më profesional, më të shpejtë, më ekonomik dhe më të sigurt".

  SHËRBIMET
  Rreth Li Maotong
  Rreth Li Maotong

  Shandong Limaotong është një platformë që ofron shërbime të gjithanshme dhe shumëfunksionale të tregtisë së jashtme.Funksionet e saj kryesore: Tregtimi i produkteve: Platforma ofron shkëmbimin e produkteve vendase dhe të huaja, shërbime të ndarjes së furnizimit, ofrimin e tregtarëve vendas dhe tregtinë elektronike ndërkufitare për të ofruar një zgjedhje të pasur mallrash;Logjistika ndërkombëtare: Platforma ka një sistem të plotë të shpërndarjes logjistike ndërkombëtare, duke ofruar shërbime të menjëhershme të kërkimit të logjistikës dhe dërgimit të mallrave për tregtarët;Shërbimet financiare: Platforma mund t'u ofrojë tregtarëve një sërë zgjidhjesh financiare për transaksionet ndërkufitare, duke përfshirë pagesat dhe shlyerjet, konvertimin e kursit të këmbimit, sigurimet dhe shërbime të tjera...

  PSE NA ZGJODHET NE

  Ne synojmë të kontribuojmë mirë në kompaninë tuaj

 • Lehtësia e Shërbimit
  Lehtësia e Shërbimit

  I gjithë shërbimi i procesit i ofruar nga profesionistë Përgjigjuni të gjitha pyetjeve.

 • Koncesionet e çmimeve
  Koncesionet e çmimeve

  Uniform - standard tarifimi, pa asnjë tarifë të fshehur.Promovimi me kohë të kufizuar ju lejon të gëzoni më shumë zbritje.

 • Garancia e shpejtësisë
  Garancia e shpejtësisë

  Komentet e nyjeve të procesit të shërbimit 24-orësh të vëmendshëm në çdo kohë, në mënyrë që të kuptoni tendencat më të fundit të biznesit.

 • Rrobaqepës personal
  Rrobaqepës personal

  Sigurojini ndërmarrjeve kuti shërbimi të personalizuara, në mënyrë që ndërmarrjet të rriten dhe të mbyllin biznesin shpejt.

 • zgjedh-img
  zgjedh-img

  Qindra klientë i besojnë kompanisë sonë

  Shërbimet e zhdoganimit me një ndalesë, këmbimit valutor dhe rimbursimit të taksave
  Shërbimet e zhdoganimit me një ndalesë, këmbimit valutor dhe rimbursimit të taksave

  Siguroni deklaratë profesionale doganore, logjistikë, certifikatë të origjinës, aplikim për inspektim, dokumentar të tregtisë së jashtme, sigurim detar, hyrje dhe zhdoganim, regjistrim doganor, prezantim i letrës së kreditit të agjencisë Konsulencë ligjore, arbitrazh ndërkombëtar, Google Global Search Optimization, eBay, Amazon, të huaj platforma tregtare e të dhënave të mëdha

  Tregtia e prokurimeve në treg, lidhja e burimeve vendase dhe të huaja, certifikimi ndërkombëtar Certifikimi i testit të produktit, certifikimi i zhdoganimit të qeverisë, certifikimi i kontrollit të sistemit, inspektimi i mallrave dhe dokumentet e zhdoganimit, shërbimet financiare, shërbimet financiare dhe tatimore dhe mirëmbajtja e pronësisë intelektuale

  Shandong Limotong ka bashkëpunuar me shumë banka për t'u ofruar klientëve super L/C, Forfaiting dhe shërbime të tjera financiare;

  shikoni më shumë
  Shërbimet e tregtisë ndërkufitare
  Shërbimet e tregtisë ndërkufitare

  Trajnime dhe shërbime për tregtinë elektronike ndërkufitare: kryeni rregullisht aktivitete të veçanta trajnimi si platforma dhe tregtia, në mënyrë që ndërmarrjet të mund të mbajnë krah për krah me politikat dhe informacionin më të fundit të tregtisë së jashtme;Përdorni platforma të shumta të hapura të tregtisë elektronike brenda dhe jashtë vendit për të ofruar shërbime gjithëpërfshirëse në të gjitha lidhjet përkatëse për shitjen dhe shpërndarjen e produkteve të paraqitura të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme prodhuese.Hapni platformën e jashtme gjithëpërfshirëse të shërbimit dhe platformën e tregtisë elektronike ndërkufitare për t'u ofruar klientëve shërbime gjithëpërfshirëse

  Magazinimi jashtë shtetit: magazinat jashtë shtetit në shumë vende ndryshojnë mënyrën tradicionale të tregtisë së jashtme dhe promovojnë transformimin e nxitësve të rinj dhe të vjetër të modeleve tregtare të ndërmarrjeve

  shikoni më shumë
  SHIKO BLOGET TONA MË TË FUNDIT

  Më të rejat e reja dhe artistike

 • Eksporti i makinave të përdorura të energjisë së re të Kinës: një mundësi e gjelbër biznesi për zhvillim të qëndrueshëm
  19 korrik

  Informacioni i platformës

  Eksporti i ri i makinave të përdorura të energjisë së Kinës: një...
 • 2023 Kinë (Liaocheng) u mbajt me sukses Samiti i parë ndërkufitar i Inovacionit Ekologjik të tregtisë elektronike
  05 korrik

  Informacioni i platformës

  2023 Kina (Liaocheng) e para ndërkufitare e...
 • Duke praktikuar konceptin e shërbimit "dixhital + gjithëpërfshirës", u hap Festivali i parë i Shërbimeve Financiare Dixhitale të Sigurimit të Kredisë në Kinë
  16 qershor

  Informacioni i platformës

  Praktikimi "dixhital + gjithëpërfshirës"...
 • MUNDËSI E EFIÇENCAVE

  Mjetet e Shërbimit të Tregtisë së Jashtme

  • Kërkesa për kursin e këmbimit

   Kërkesa për kursin e këmbimit

  • Kodi i Organizatës

   Kodi i Organizatës

  • Pyetja e kodit HS

   Pyetja e kodit HS

  • Kërkesa për normën tatimore

   Kërkesa për normën tatimore

  • Hetim i Brendshëm Express

   Hetim i Brendshëm Express

  • Ndjekja e ngarkesave

   Ndjekja e ngarkesave

  • Elementet e Deklaratës

   Elementet e Deklaratës

  • Pyetje TAT

   Pyetje TAT

  • Pyetje Fedex

   Pyetje Fedex

  • Kërkesa për kursin e këmbimit të vendeve

   Kërkesa për kursin e këmbimit të vendeve